ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ CISA 3

ΣΧΟΛΙΑ:Η αντικατάσταση της κλειδαριάς τύπου CISA περιέχει κυλινδρική κλειδαριά καθώς επίσης και καταπέλτη.Το προστατευτικό defender είναι ατσάλινο και έχει δυνατότητα περιστροφής του στομίου για προστασία αντιδιαρρηκτική.Ο κύλινδρος CISA ΑΣΤΡΑΛ παραδίδεται με κάρτα ιδιοκτησίας και 5 κλειδιά τα οποία είναι σφραγισμένα. Οι ροζέτες CISA, που είναι για διακόσμηση στην εξωτερική και εσωτερική πλευρά της πόρτας ασφαλείας,διατίθενται σε χρώματα INOX και ΜΠΡΟΝΖΕ.Η κλειδαριά αυτή ταιριάζει σε όλους τους τύπους θωρακισμένων πορτών.Η τιμή αντικατάστασης μαζί με την τοποθέτηση ανέρχεται στα 205 €.


ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ CISA 4

ΣΧΟΛΙΑ:Η αντικατάσταση της κλειδαριάς τύπου CISA περιέχει κυλινδρική κλειδαριά καθώς επίσης και καταπέλτη.Το προστατευτικό defender είναι ατσάλινο και έχει δυνατότητα περιστροφής του στομίου για προστασία αντιδιαρρηκτική.Ο κύλινδρος CISA RS3S παραδίδεται με κάρτα ιδιοκτησίας και 5 κλειδιά τα οποία είναι σφραγισμένα. Οι ροζέτες CISA, που είναι για διακόσμηση στην εξωτερική και εσωτερική πλευρά της πόρτας ασφαλείας,διατίθενται σε χρώματα INOX και ΜΠΡΟΝΖΕ.Η κλειδαριά αυτή ταιριάζει σε όλους τους τύπους θωρακισμένων πορτών.Η τιμή αντικατάστασης μαζί με την τοποθέτηση ανέρχεται στα 285 €.


ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ DIERRE

ΣΧΟΛΙΑ:Η αντικατάσταση της κλειδαριάς τύπου DIERRE περιέχει κυλινδρική κλειδαριά της εταιρείας DIERRE καθώς επίσης και καταπέλτη.Το προστατευτικό defender είναι ατσάλινο και έχει δυνατότητα περιστροφής του στομίου για προστασία αντιδιαρρηκτική.Ο κύλινδρος NEW POWER της εταιρείας DIERRE παραδίδεται με κάρτα ιδιοκτησίας και 5 κλειδιά τα οποία είναι σφραγισμένα. Οι ροζέτες, που είναι για διακόσμηση στην εξωτερική και εσωτερική πλευρά της πόρτας ασφαλείας,διατίθενται σε χρώματα INOX και ΜΠΡΟΝΖΕ.Η κλειδαριά αυτή ταιριάζει σε όλους τους τύπους θωρακισμένων πορτών.Η τιμή αντικατάστασης μαζί με την τοποθέτηση ανέρχεται στα 235 €.


ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΟΤΟΥΡΑ

ΣΧΟΛΙΑ:Η αντικατάσταση της κλειδαριάς τύπου ΜΟΤΟΥΡΑ περιέχει κυλινδρική κλειδαριά ΜΟΤΟΥΡΑ καθώς επίσης και καταπέλτη.Το προστατευτικό defender είναι ατσάλινο και έχει δυνατότητα περιστροφής του στομίου για προστασία αντιδιαρρηκτική.Ο κύλινδρος ΜΟΤΟΥΡΑ παραδίδεται με κάρτα ιδιοκτησίας και 5 κλειδιά τα οποία είναι σφραγισμένα. Οι ροζέτες ΜΟΤΟΥΡΑ, που είναι για διακόσμηση στην εξωτερική και εσωτερική πλευρά της πόρτας ασφαλείας,διατίθενται σε χρώματα ΜΑΥΡΟ και ΜΠΡΟΝΖΕ.Η κλειδαριά αυτή ταιριάζει σε όλους τους τύπους θωρακισμένων πορτών.Η τιμή αντικατάστασης μαζί με την τοποθέτηση ανέρχεται στα 205 €.


ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SECUREMME

ΣΧΟΛΙΑ:Η αντικατάσταση της κλειδαριάς τύπου SECUREMME περιέχει κυλινδρική κλειδαριά SECUREMME.Το προστατευτικό defender είναι ατσάλινο και έχει δυνατότητα περιστροφής του στομίου για προστασία αντιδιαρρηκτική.Ο κύλινδρος K2 SECUREMMEπαραδίδεται με κάρτα ιδιοκτησίας και 5 κλειδιά τα οποία είναι σφραγισμένα. Οι ροζέτες SECUREMME, που είναι για διακόσμηση στην εξωτερική και εσωτερική πλευρά της πόρτας ασφαλείας,διατίθενται σε χρώματα INOX και ΜΠΡΟΝΖΕ.Η κλειδαριά αυτή ταιριάζει σε όλους τους τύπους θωρακισμένων πορτών.Η τιμή αντικατάστασης μαζί με την τοποθέτηση ανέρχεται στα 135 €.


CISA ASIX PRO

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ ΜΕ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ CISA ASIX PRO 155 € ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ